maanantai 5. huhtikuuta 2010

Vettä

Meidän pääsiäsipyhiin kuului vettä. Paljon ja liikaa.

Ulkona vesilätäköissä Poikasen leikeissä.
Taivaalta sataen.
Ja ikävä kyllä, mummolan kellarikerroksen lattioilla (ollaan jo aika hyviä käyttämään uppopumppua liian vähässä vedessä) ja purettiin onnistuneesti yksi puulattiakin tänään. Sen alla oli myös vettä. Paljon.
Voi sentään.
Lisäksi ollaan valvottu Kirppusen takia öitä. Se ei halua nukkua. Eikä olla syömättä yöllä.
Väsyttää.
Ja inhottaa, kun mies ei herää. Joudun aina heräämään, joka inahdukseenkin. Mies ei siis oikeasti herää, Poikanen ja Kirppunen voivat molemmat huutaa naamat punaisina vieressä ja arvoisa meis vain nukkuu. Ärsyttää tommoinen. Ja se etten voi mennä toiseen huoneeseen nukkumaan.
Jotenkin tuota Kirppusta pitäisi saada nukkumaan, minä en enää jaksa näin. Enkä etenkään imettää sitä läpi yön. Se on taitava jätkä, jos äiti ottaa tissin pois suusta, Kirppunen nappaa pienellä nyrkillä kiinni ja pistää sen suuhunsa takasisin, niinkuin olen joidenkin lasten nähnyt tutin laittavan...
Ideat alkaa olla lopussa.


PS. Niinkun kuvista näkyy oli ihan pakko käydä ostamassa Poikaselle tuo ihana Ticketin tähtipuku. Kun edellinen alkoi päästää kosteuden läpi. Se olikin vanha, ja pienehkö. Tuo on sitten niin ihana. Ja ainakin tähän mennessä ollut kyllä jokaisen euron arvoinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihania