keskiviikko 2. joulukuuta 2009

no onkos tullut kesä...

...nyt talven keskelle.
Ai minkä talven?

No on ainakin jo JOULUKUUN TOINEN.

Tällaiselta meidän piha aamulla näytti.

Yksi viinimarja on unohtunut Poikaselta syödä syksyllä. Se onkin varmaan ainoa joka on unohtunut puskaan.Nyt siis joulukuun toinen jo, eilen jo piti laitta kuvat mutta kappas, kamera oli mystisesti kadonnut johonkin.
Poikasen joulukalenteri, tonttu käy aina yöllä tuomassa sinne jotain.Eilen kalenterista löytyi Brion musta pikkuveturi. Poikanen olisi illalla halunnut katsoa muistakin töppösistä, että niistä otetaan sitten vaunut junaan...Hmm. No tänään ei pettymys ollut kuitenkaan suuri, kun toisesta töppösestä paljastui Ti-ti Nallen joululevy.
...Olikohan äitiltä ihan loppuun saakka mietitty juttu....

Töppösistä paljastuu kaikkea, lähinnä kirpparilta haalittua ja tavaraa, jota muutenkin olisin hankkinut. Joskus ehkä jotain herkkuakin.


Kirppunen on vallan hassu. Täytti juuri 5kk. Huitoo ja viuhtoo niin paljon ettei itsekkään aina tiedä missä ne raajat ovat. Höpöttää ja hymyilee, kääntyy jatkuvasti masulleen ja kyllästyy ja kiukustuu. Ja vaikka kuinka kivaa olisi selällään, niin pakko kääntyä mahalleen. Myös keskellä yötä. Kova on yritys liikkua. Aina välillä on huomaamattaan peruuttanut tai kääntynyt.

Kirppunen jumaloi jo nyt Poikasta. Äiti ei ole mitään. Paitsi silloin kun on nälkä, jos nyt malttaa hetken syödä. Mutta Poikanen kun näkyy Kirppusen kasvoille syntyy leveä hymy. Veli on sitten kiva. Tekee kaikkea kivaa. Kirppunen kikattaa kun Poikanen pelleilee.
Välillä kun pitäisi nukkua päiväunia, Kirppunen vaan haluaisi maata mahallaan ja katsella Poikasta. Ilme on odottvava, joko se nyt tekee jotain kivaa? Ja innostus on valtava kun Poikanen liikahtaa. Hassu.

Kaiken se laittaa suuhunsa. Paitsi tuttia tai tuttipulloa. Lupsuttaa ja maiskuttaa jo paidan hihan märäksi pukiessa. Tai huomaamatta äitin paidan hihan. Kuolamäärä on loputon. Hymyilee vaan onnellisena sulloessaan legoa suuhun.

Muttei nuku sitä vähääkään enää. Mies on tehnyt yövuoroja ja alan olla aika puhki, kun kaksi valvottaa vuorotellen, eikä miehestä ole sitä apua, mitä yleensä. Aamulla kun herätään kiireellä sitten pois kotoa (äiti silmät ristissä), jotta mies saa nukkua rauhassa...Lopuksi vielä paidat Kirppuselle ja Poikaselle jotka löytyivät postilaatikosta tänään....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihania