keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Kuvitusta ja huvitusta edelliseen...
Ulkona oli ihanat varjot ja kimallus. varjoista tuli mieleen joku kapsuuden kirja, siinä puput maalasivat hangelle varjoja. Pitääkin mennä huomenna Poikasen kirjahyllylle etsimään se kirja.Pupuista puheen...Pahuksen ristihuulet ovat käyneet tekemässä selvää jäkeä Kirppusen omppupuusta. Ja kuinkahan iso jänö on ollut kyseessä, kun tassunjäljet ovat noin valtavat.
Kirpparilta tarttui mukaan Ihanan kuvituksen omaava kirja; Mirri Manteli (Maijaliisa Kauppiinen). Tarinaa en edes ole vielä lukenut, ihan kuvien takia ostin.


Tässä odottaa seuraavia projektejani, kankaita leikattuja ja osittain ommeltuja, valmiit jo muualla. Mutta kuka antaisi vähän lisää aikaa?Se ihana tuleva verho, kangas on mahtava, lätky vaan tässä kuvassa.
Ja niitä ostoksia ja kuvausapulaiseni.
Yllä Tuttapotkarit, Kirppusille joilla on pakkomielle kiskoa aina sukat jalasta.
Molemmille punaiset kesäpaidat. Hattu Kirppuselle (niinkuin en olisi niitä viimepäivinä tehnyt itsekkin, lapsilla on varmasti aina tarpeeksi hattuja. Melkein koko naapurustolle. Pitää olla valinnan varaa.) Päällä Kirppusella uusi Nuuskamuikkusbody, Kirppusille jotka kulkevat omia polkujaan.
Siniraitainen mörköspaita Poikaselle. Kirppunen antoi hyväksynnän napeille ja maulle.
Ihanat sammarilappuhaalarit Kirppuselle odottelemaan kesää kirpparilta (kengurun kuvalla).

Poikanen halusi tämän muumihupparin ehdottomasti. Ihana pieni pullea Poikasen käsi kokeilee juuri muumia. Pehmeä. (Sekä käsi että muumi.)
Nyt tuli iso tarve mennä halimaan Poikasta.

Ja tämä pinkka (josta itseasiassa jopa puuttuu muutama) tarttui mukaan kolmelta eri kirpparilta. Kerrankin löysin lapsille vaatteita, etenkin Poikaselle niiden löytäminen on vaikeaa.
Mukana muutama helmi; Pikkukakkos t-paita punaisena Poikaselle ja vihreä myyrä.
Norsupaita, joka tuolta myös pilkistää, oli pettymys, myyjä oli laittanut liimattavan hintalapun ison reijän päälle ja tämän huomasin vasta kotona. En olisi todellakaan maksanut 2 e reikäisestä paidasta. Törkeää.
Nielin kiukkuni ja paikkasin piadan. Pokanen ihastui siihen ikihyviksi. Seuraavat vaatekuvat toivottavasti ovat ompleuksista. Vaikka on tuossa noita ihania ostettujakin.

ps. Voi vittu, oon varmaan tunnin hionu noita kuvia, eikä ne soustu ystäviksi. Onko muillakin tämän bloggerin käyttö yhtä haasteellista, vai oonko vaan tyhmempi kuin luulinkaan.Tana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihania