sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Äitienpäivää

Hyvää äitienpäivää, 
Sinulle Äidille, joka jos eksyt tänne. 
Hyvää äitienpäivää minulle ja kaikille.
Jokainen äiti on onnittelunsa ansainnut.

Hieman haikeana lueskelin juuri fb:sta ihanuuksista joita muut äidit ovat saaneet. Meillä kun ei minulle tarjoilla äitienpäivänä mitään. Isompi lapseni täyttää pian kolme ja edes yhtä äitienpäiväkorttia en ole saanut. Sainhan minä nukkua kaksi tuntia nenmmän, kuin normaalisti. Ja pääsen syömään seisovaan pöytään, koska itse päätin niin ja oikeasti menemme sinne viedäksemme mummon (eli äitini) äitienpäivälounaalle. Joten.
En minä mitään ihmeitä odottanut. Mutta olisihan edes kortti ollut kiva.

2 kommenttia:

 1. Ekaa kertaa tänne eksyin ja pakko kommentoida.

  Eipä meilläkään äitienpäivää vietetä enkä mitään hössötystä edes kaipaa. Lapset (1 v ja melkein 3) ovat kotihoidossa niin eivät hoidossakaan mitään kortteja askartele. Mieheltä en mitään äitienpäivän kunniaksi kaipaa, enhän minä hänen äitinsä ole.

  Normaalista poiketen sain kuitenkin loikoilla sängyssä sen aikaa kun mies hoisi aamupalat ja -pesut. Jonka jälkeen söin täytekakkua (tyttären eilisistä synttäreistä jäänyttä ja itse leivottua).

  Eiköhän meitä äitejä kuitenkin arvosteta vuoden jokaisena päivänä vaikkei juuri äitienpäiväksi mitään kummallista olisikaan järjestetty.

  Lapset sitten isompana ehkä muistavat kortilla ja jollain pienellä. Nyt keskitytään ihastelemaan aikaansaannostemme (niiden lasten siis) kehittymistä ja intoa kaiken tutkimiseen.

  Ihanaa äitienpäivää sinulle!

  VastaaPoista
 2. Samoin, hyvää äitienpäivää sinne :D
  En minä mieheltä mitään lahjaa odottanutkaan, en sitä tarkoita, vaan olisi edes piirrättänyt lapsella kortintapaisen tai jotain laittanut ne tekemään minulle, kyllähän pienetkin jotain voivat tehdä. Olisin vaan ilahtunut siitä, että olisivat ajatelleet...

  VastaaPoista

Ihania