maanantai 19. heinäkuuta 2010

Lumpeita ja lämmintä vettä

Mökkeiltiin viikonloppuna, minkä keittiön järjestämiseltä ehdittiin. Keittiö alkaa olla aika valmis ja tavarat paikoillaan. Muutamat sähkötyöt puuttuvat vielä. Ja yksi kaappi ja työtaso. Mutta sitten se on valmis. kauan kesti ja paljon maksoi. Hyvä siitä kuitenkin tuli.
Oli mukava rentoutua mökillä. Tai no ei se ihan rentoutumista ollut, rakennettiin uudet laiturin kannatinarkut, Joten sahattiin ja naulattiin puoli päivää. Se on kun tälläinen neiti käy oikeisiin hommiin, niin käsi on heti täynnä rakkuloita...

Yhdellä torikirpparillakin ehdin matkalla käydä pikaisesti, kun pojat kävivät jäätelöllä isänsä kanssa. Ostokset olivat melko mitättömät, liekkö olin liian myöhään liikkeellä. Pitäisi joku sunnuntai lähteä omiakin tavaroita myymään, kun noita lasten vaatteita tuppaa vintti olemaan puolillaan....Jotenkin kummasti niitä tuntuu riittävän...
Poikanen olisi ollut koko päivän vedessä, lopulta kukaan aikuinen ei enää jaksanut. Ja mikä vedessä ollessa, vesi oli niin lämmintä, mökki kuin on tosi pienen järven rannalla. Vaikka uimassa kävi, ei se juurikaan virkistänyt, hiki oli heti kun vedestä nousi. Poikanen opetteli kovasti potkuttelemaan ja sukeltamaan.
Kirppunen rakastaa vettä. Mutta vain pienessä muodossa. Niikuin ämpärissä, vadissa tai suihkussa. Ei järvessä. Järvessä se kiipeää kauhuissaan heti syliin. Kirppunen nautti vedestä sitten laiturilla soikossa.Sudenkorennot ovat aina olleet meilestäni jotenkin pelottavia, ja nyt kun tuota kuvaa tarkemmin katsoo, niin ei tuota kovin herttaiseksi voi sanoa. Ja ne purevatkin. Niinkuin ne miljoona paarmaa, jotka mökillä olivat.Sisilisko paistatteli päivää laiturilla.

Muurahaiset purivat Poikasta monta kertaa jalasta.
Itikat sövät Kirppusta.
On sitten ihana tämä suomen kesä.
Mutta en valita, mielummin otan helteet, kuin tämän vesisateen.


1 kommentti:

 1. hello my friend! warm greeting ^^!
  your blog looks nice 0_0

  by the way,
  if you need to find unique fonts, you can go to our website.

  best regards;

  VastaaPoista

Ihania