torstai 9. syyskuuta 2010

Vitutuksen aakkoset (nekin puutteelliset)

A -aamut. vihaan aamuja.
haluan nukkua. inhottaa herätä. inhottaa kun lapset herättävät liian aikaisin. vituttaa kun koskaan ei saa nukkua pitkään, ja nyt lauantaityön takia edes silloinkaan ei ole toivoa. En kykene mihinkään aamulla, en ajattelemaan, saatikka sitten toimimaan. aamu alkaa vasta muutaman perusrutiinin jälkeen, joihin kuuluu tärkeimpänä kahvi. ilman sitä ei ole minua. en yöskään puhuisi aamusta mitään jos saisin valita. vituttaa keskustella heti herättyä jonkun kanssa. lasten jutut vielä jotenkin menettelee.


B -bloggeri. vittu tää mitään koskaan toimi.


D - d-vitamiinit. vittu että ovat kalliita.


E - epäehelliset huutonetin myyjät. lopetan huutonetistä ostamisen tähän. jos kuvaus on, että käytetty hieman kulumaa, ei sen pitäisi sisältää puhkikulunutta ja reikäistä kangasta. sitten vielä kehtaa mussuttaa, että voit ostaa uutta kaupasta jos ei kelpaa. siitähän tässä olikin kyse.


F -facebook. 
perversio vahtia toisten elämää. tunnustan. käyn ihmettelemässä usien, etenkin niitä, joille se on selkeä paikka päteä paremmuuttaan ja kaiken aikaan saavuuttaan.


G -tähän en edes sano mitään, painokelvotonta.


H - hammaslääkärit. eilen aamulla ei vielä ollut mitään ongelmaa.
sitten menin hammaslääkäriin. siitä asti on ollut puoli naamaa kipeänä. joo-o. tehokasta jos mikä tuo hoito.


I -isä.
kuolemasta kohta vuosi. oman isäni siis. elämä on yhtä sekaisin kuin vuosi sitten. syitä on vaikea erotella. terapian tarpeessa?


J -AAARGH.


K- koti. ahistaa.
sekasotku kun kukaan ei siivoa. seinät kaatuu niskaan kolmen vuoden jälkeen.


L -lomat. no ei oo. vittu siitäkin.
ei ole eikä tule.


M -mies. tekee kuulema koko ajan jotain, eikä saisi valitta ettei tee mitään.
mitä jos opettekisi tekemään jotain itsenäisiesti ilman käskyä ja ohjetta ja opettelisi pitämään silmällä Kirppusta, ettei se satuttaisi itseään ja rikkoisi kaikkia minun astioita. myös se, että pesisi pyykkiä olisi kiva. eikä laittaisi minun mustia (tai muitakaan) farkkuja kuivausrumpuun.


N -nikotiini.


O -ompelikone.
tossa se on rikkinäisenä ja ei -kumma kyllä- kävele itse korjaajalle.


P-perse. aina se on liian suuri.
vaikka vastusta laihuuden ihannointia, en voi sille mitään. vielä vähän ja sitten on hyvä. 
kuin muka.


R - remontointi.
niin vitusti pitäisi tehdä, mutta rahaa ei ole. velkaa on jo liikaa. mies ei innostu remontoinnista eikä edes taida paljoa osata. minä tekisin, jos olisi varaa. ja aikaa. eipä ole.


S -sikainfluenssarokotus.
soimaan itseäni kai ikuisesti, että annoin kääntää pääni sen ottamiseen lapsille. pitkään olin vastaan, mutta sitten annoin pesiksi. koskaan en enää anna.


T -talvi. kohta sekin tulee. yök. kylmä on kamalaa. kylmä talo on masentava.


U -unen puute.
Vituttaa kun väsyttää. Vituttaa kun lapsiakin väsyttää, kun eivät suostu nukkumaan. minä suostuisin.


V -venäläiset. anteeksi vaan. tai oikeastaan venäläiset suomessa.
asun kaakkoissuomessa. kaikki venäläisten tänne ryntäilyn tuomat lieveilmiöt. vituttaa kun menee vaatekauppaan ja ei saa palvelua suomeksi, vaan myyjältä jonka puhetta ei ymmärrä. tai kun menee lääkäriin, olisi kiva teitää että minua ymmärretään. tai kun ajaa autolla olisi kiva, että kanssa-autoilijoista suurempi osa osaisi suomen liikennesäännöt. nimim. tänään vanteen paskaksi ajanut venäläisen ajotaidottoman kuskin takia. onneksi meni vain vanne. toisn sekin oli alu.


X -xylitolit
lapset saavat ruuan jälkeen xylitolipastillin. Kirppunen ei malttaisi edes syödä kun papa vaatiminen alkaa. ja jatkuu koko päivän. ja kun ei saa karjuu naama punaisena.

Ä -äitisuhde.
onneksi on vain poikia. en kestäisi samaa kuin oman äitini kanssa.


jossei tullu vielä selväksi niin vittu mikä päivä. lisää tämmösiä kiitos.
seuraava osoite on oma entinen työpaikka. tällä menolla.


toivoa täynnä huomiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihania