sunnuntai 1. elokuuta 2010

Dinoja
Ihanana kesäpäivänä kävimme ihmettelemässä Lappeenrannan hiekkalinnaa. Mahtavia dinoveistoksia ja niin suuri hiekkalaatikko, että poijat olivat ihmeissään. Muutama härveli, josta toisella Poikanen uskolatautui ajelemaan. Kirppunen olisi halunnut myös, mutta turvavyö ei näyttänyt minusta ihan Kirppusen pitävälle...
Poikanen on reispastunut niin kovasti kesän aikana. Kirppunen on muuten vaan tomeraakin tomerampi.

Mutta hiekkalinna on hieno, ja harvinaista suomen kesässä, ilmainen. Jopa nuo lasten karusellihärvelit olivat ilmaisia.


Lisäksi ihailtiin sataman suuria purjelaivoja ja katujunaa, jolla ei kuitenkaan Poikasen pettymykseski ehditty ajelemaan.

Meidän kesälomaretkemme ovat pieniä, mutta onneksi lapset eivät osaa olla kateellisia kaikille niille, jotka saavat suorittaa läpi kaikki keäsn huvikohteet. Suurin osa tuntuu väkisin kietyävän kaikki paikat läpi kovalla kiireellä. Onhan se varmaan hauskaa, mutta kyllä se vie rahaa, bensasta puhumattakaan.
Meidän kesä koostuu pienistä retkistä mökeille, lähieläinpuistoihin (no kotieläinpihantapainen on ehkä oikeampi nimitys), pieniin lähipaikkoihin, lehmiä ihmettelemään...Ystäviä ja vähän sukulaisiakin.
Niistä on meidän kesä tehty. Paljon vain olemista ja poikien ehdoilla etenemistä.

Muumimaailmasta olin kyllä haaveillut, meis väittää että itse haluan sinne enemmän kuin lapset, mutta...Kun nyt on aika tiukka tuo rahatilanne, ei paljon tarvitse suomea lähteä kiertelemään. Haaveilen yhä, että jos ilmat jatkuvat vielä hyvinä ja mies saa muutaman lomapäivän, mennään johonkin telttailemaan. Se jo ajatustasolla teki Poikaseen niin suuren vaikutuksen, että se on varmaan pakko toteuttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihania