sunnuntai 15. elokuuta 2010

Ompelin niin että kone hajosi...

...No ei ehkä siitä syystä, mutta hajosipa tuo pahuksen rakkine TAAS. Ja vika on ihan sama kuin viimeeksi, ei se tuntunut ihan täysin viimeeksikään korjaantuneen. Mutta eipä tarvitse nyt vähään aikaan ommella. Milloinhan olisi rahaa viedä se korjattavaksi.
Toisaalta, Kirppunen on kasvanut villahousuistaan ohi, jos se syksy nyt joskus tulee, pitäiskin alkaa neuloa. Lankaa on, vaikka kuinka, mutta puikot on hukassa. Olen kai piilottanut ne Kirppuselta, liian hyvin.
Kössipaidat molemmille, niinkuin näkyy, kannattaisi käyttää irtirevittävää tukikangasta...Paidat on valmiita H&M peruspuseroita, tykkään niiden mallista ja kestävyydestä (ovatkin varmaan ainoita H&M vaatteita, jotka kestävät mitään...)
Myös Possu Pallerot molemmille, Poikanen näki Villa Kianan tekemän Palleropaidan ja tilasi heti itselleen samanlaisen. Valitsi kuitenkin eri kuvan. Kirppusen paita onnistui tosin paremmin, siitä tuli jotenkin paljon eläväisemmän näköinen. Nämä ovat myös ihan valmiita paitoja.


Perushousuja pojille, tehdessä ajattelin, että ohuita kesähousuja. No ei ole paljon pitkiä housuja tänä kesänä tarvinnut. Tähtikangas on uutta, muut tehty vanhoista paidoista.
Kuten myös nuo Poikasen kierrätyspaidat, kaikki tehty vanhoista, pienennetty ja muuteltu.


Molemmille myös tätä laatuja ja pipokin tuli Poikeselle tästä odottamaan syksyä.Lopuksi ihanat testihaalarit, joissa kaikki meni vähän pieleen.
Koko ensinnäkin. Tein nämä Kirppuselle, mutta lahkeet ovat jopa Poikaselle liian pitkät. Selkämitta vain ei riitä. Joo, kannattaa käyttää kaavoja. Sen kerran kun kaavasta koitin tehdä, niin mikä olikaan lopputulos...
Ruskea ompelulanka loppui, ruskeita neppejä ei llut tarpeeksi.
Ja tuolla takana on pala erilaista kangasta, tosin sattumalta samaa sarjaan kuuluvaa. Leikkasin sitten kaksi samanlaista takakappaletta. Pyörittelin kaavaa kauan, että varmaan menee oikein päin. Menipä joo.
Nämä tehty kaksista minun vanhoista Nanson housuista...Kuvat on jotenkin suttusisa. Ei jaksanut vaihtaa linssiä kameraan ja se kostautui.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihania