torstai 4. helmikuuta 2010

Liikaa lunta

Ärsyttää tuo lumisade. Lumi kuuluu talveen, joo, en tosin tykkää talvesta juurikaan.
Nyt on taas ikävä kerrostaloon (vaikkei yleensä kyllä ole) -siellä nimittäin joku muu teki puolestani lumityöt. Meillä sattuu olemaan aika suuri piha. Ja tuota lunta vaan sataa. Ja sataa taas.

Olen muutaman lehtijutun ottanut lumimäärästä poikien vauvakirjojen väliin ja koittanut kuvata Poikasta penkassa. Voihan olla että kun pojat ovat aikuisia tällaiset lumimäärät ovat taakse jäänyttä elämää. Mistä sitä tietää. Ei ainakaan tällaista talvea ole ollut sitten minun lapsuuteni täällä seudulla, joten ei tämä nyt ihan tavanomasita varmaan tulevaisuudessakaan ole.


Kävimpä myös Me&I kutsuilla, tämmöinen ihanuus tarttui mukaan, ja tulihan sitä jotain tilattuakin...Päätin värjätä kirpparilta ostamani Poikasen Ruskovillan paidan elintarvikeväreillä. Tulipa vähäsen ärsyttävän värinene...Hmmm. Pitäisi varmaan värjätä se uudelleen.Poikanen oppi pukemaan itse eilen. Poikanen on hassu, se ei harjoittele kummemmin, sitten vain joku päivä alkaa tekemään. Hienosti se onnistuu. Toivottavasti innostuskin jaksaisi pysyä yllä.
Meillä on niin hieno Kirppunen, että syö vain design-porkkanasosettakin...

1 kommentti:

  1. Hienon värinenhän tuo paita on :) Mutta jos hillitympää keltaista haluaa niin takas pataan vaan! Pitäiskii taas värjäillä. Se on mukavaa puuhaa kun saa nopeesti aikaan muutoksen.

    VastaaPoista

Ihania