tiistai 23. helmikuuta 2010

töpöti-töp

Töp. Töp-töp. Töp-töp.

Kirppunen konttailee ympäriinsä. En malttaisi muuta tehdä kuin katsella, se on niin ihanan näköistä. Pientä töpsyttelyä vielä, käden hillitöntä nostelua ja nenälleen tuiskahduksia. Kamalaa möykkää kun ei onnistu ilmeisesti toivotulla tavalla...Ja ihastunutta hihkumista kun pääsee tavaran luokse, jota on himoinnut. Minä onnistuin, katsokaa kaikki, ihanaa.
Hyvin pääsee kaikkialle jo. (Voi minua.)


Käytiin tänään HopLopissa. Poikasella oli serkku kaverina auttamassa ja vahtimassa (Serkku on jo Eskarilainen). Viihtyivät vallan mainiosti.
Kirppunenkin pääsi pallomereen. Viihtyi myös vallan mainiosti.
Sinne pitää selvästi lähteä uudelleen, vaikka mielestäni olikin melko hintava paikka. Mutta eihän lapsen iloa voi rahassa mitata...Poikanen on sitäpaitsi mielestäni hieman (kuinka sen nyt kauniisti muotoilisin...) kömpelö ja ylivarovainen, tuollaiset paikat tekevät ihmeitä.
Äiti sai käydä siinä sivussa muutamassa vaatekaupassa kahmaisemassa muutaman vaatteen mukaan. Kirppuselle takki kevääksi. Ja molemmille merinovillaiset kaulurit (5€). Poikaselle Barbapapa paita.

Kirppunen kasvaa niin kovaa, ettei perässä kestä. Käytiin eilen ylimääräisessä neuvolassa, kun olen ollut huolissani noista syömisongelmista. No ei ainakaan kasvuun vaikuta 76 cm ja 9600g ja ikää ei ole edes 8kk vielä. Poikaselta on ensimmäisen vuoden mm. kengät ja välikausipuku tallessa, mutta saattaapi olla, että saa ne suoraan laittaa myyntiin. Ohi on jo Kirppunen kasvanut niistä.
Muttei neuvoja paljon sadellut, lääkäri saa katsoa nielun ja sen ettei siellä ole mitään fyysistä estettä. Mutta sekin vasta parin viikon päästä. Sitä odotellessa...

3 kommenttia:

 1. Hienot mitat. Meidän jätkä oli vuoden ikäisenä vasta tuon kokoinen :) Meillä onkin kovin pien.

  niin ja ekaa kertaa lukemassa, tulen toistekkin.

  VastaaPoista
 2. Taas niin tuttuja tunnelmia!

  Tosi hienosti on teillä kyllä kirppunen kasvanut!
  Minkälaisia teidän syömisongelmat ovat? kiinnostaa ihan kun meilläkin tuo soseidens yöminen on niin hankalasti lähtenyt liikkeelle.

  VastaaPoista
 3. Hantta: Meilläkin isompi oli vasta vuoden ikäisenä tuon kokoinen, tää pienempi on varmaan saanu jotain ihmegeenejä, ei nimittäin olla mitään isokokosia miehen kanssa...

  Kerttu: Meillä sillon lähti tuo syöminen hankalasti liikkeelle, nyt se menee ihan ok, mutta vain hienojakoisinta mahdollista. kaikki palat saa kakomisen ja kaaressa oksennuksen lentämään...Noin lyhyesti. Palaan asiaan varmaan vielä...

  VastaaPoista

Ihania