torstai 15. lokakuuta 2009

Ihania asioita

Meillä taiteiltiin eilen. Poikanen maalasi sormiväreillä. Tai eihän nuo järin värikkäitä ole, kun ei ollut kuin mustaa ja valkoista. Maalia oli kyllä lattialla ja Poikasen vaatteilla, vähän paperillakin. Poikasella oli hauskaa.



Tänään kävin ostelemassa naapurikaupungissa kaikkea tarpeellista. Myös jotain ihanaa, ei niin tarpeellista, saattoi tarttua mukaan. Lapsille, en yllättäen saanut itselleni mitään ostettua. No, selityksenä että Kirppusella oli melko huono päivä, se ei oikein viihtynyt, ja Poikanen taas viihtyi vähän liiankin hyvin...

Kumpparit vuorella, Poikanen valitsi itse ruskeat, muitakin värejä oli. Äiti saattoi kyllä hieman ohjailla valintaa toppapukuun sopivan väriseksi. Poikanen katseli saappaita ja totesi; Hassuja....nuo pömmöset.

Mukaan tarttu samaisesta ihanasta kaupasta myös kaksi talvipipoa (villaa ja fleeceä olevat) Poikaselle, sekä Kirppuselle ihana sininen body, jossa norsu ja ennenkaikkea aivan IHANAT tuttapotkarit, olivat juuri tulleet kauppaan. Ostin vain nämä yhdet, vaikka olisin halunnut ottaa kaikkea laatua ja kaikissa väreissä (punainen ja vihreä löytyi lisäksi). Nämä olivat aivan super-ihanat. Onneksi järki kertoi etteivät minun varani kestä enempää....


Muutama muumipyyhe, sekä yksi tyynyliina tarttu myös mukaan ja kirpputorilta poikanen löysi suosikki Tuomas Veturi kirjan. Kirppuselle löysin pehmeän muumikirjan ja lisäksi Uppo-Nalle laulujen laineilla lähti kotiin.

Mukava päivä kaiken kaikkiaan, jos ei tilitilannetta katso liian tarkasti.

1 kommentti:

  1. Potkarit ostin miekin, hattua pyörittelin käsissä, mut en sitten ottanu kun ei sille oikeesti käyttöä olis ollu..

    VastaaPoista

Ihania